Reflective spray

De Albedo 100 Reflective Spray

Albedo 100 Reflective Spray zorgt voor verbeterde zichtbaarheid in het donker en de schemering met als doel de veiligheid te vergroten. De Albedo 100 Reflective Spray range bestaat uit drie verschillende reflecterende sprays: Invisible Bright, Light Metallic en Horse and Pets.
De samenstelling van ingrediënten is voor iedere spray verschillend om zo eigenschappen voor specifieke doeleinden te optimaliseren. De Albedo 100 Reflective Spray reflecteert het licht in de richting van de lichtbron. Dit betekent dat wanneer er een dun laagje spray op bijvoorbeeld kleding is aangebracht en het licht van autokoplampen er op schijnt, alleen de personen in de auto de reflectie zien.

Albedo100 is onlangs een samenwerking met Volvo aangegaan in de vorm van Volvo Life Paint, eerst in de UK en nu ook in Nederland en België. 

In de UK heeft dit tot aanzienlijk meer vraag naar Reflective Spray geleid. 

Outdoormoves brands by Frans Muller Benelux is exclusief distributeur van 

Reflective Spray binnen de Benelux. 

Het effect kan getest worden door met een sterke zaklamp te schijnen (op ooghoogte houden ) tegen het bespoten oppervlak. Als alternatief kan er ook een foto met flits worden genomen.

Invisble Bright

Invisible Bright is geschikt om te gebruiken op textiel, voor bijvoorbeeld hardloop- of fietskleding. De spray reflecteert in het licht in de richting van de lichtbron. Door met een lampje te schijnen (of flits van een camera) kan de reflectie getest worden. Bij daglicht is de spray bijna onzichtbaar op de meeste kleding en de spray verdwijnt na het wassen van de kleding. De Invisible Bright heeft geen invloed op de kwaliteit van het textiel.

 

 

Light Metallic

De Light Metallic is een permanente grijze spray om aan te brengen op harde materialen zoals metaal, hout, beton en plastic etc. Light Metallic hecht op de meeste oppervlakken en verdraagt extreme weersomstandigheden. Perfect voor het inspuiten van fietsen, de zichtbaarheid wordt vergroot, automobilisten hebben door de reflectie tijd om te reageren en gevaarlijke situaties te vermijden. Met Light Metallic wordt de veiligheid wordt vergroot en verkeersongevallen verminderd. Light Metallic is ook geschikt voor het afbakenen van potentiële gevaren en objecten in de werk- en woonomgeving, of kinderwagens, hekken, brievenbussen, boten, vuilnisbakken, gereedschappen, bestratingen en schuttingen etc.

Horse en pets

Horse and Pets spray is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op dieren, bijvoorbeeld voor het wandelen met de hond of paardrijden in de schemering of in het donker. Het gebruik is volledig onschadelijk voor de dieren. Afhankelijk van de kleur en textuur van de dierenvacht en de hoeveelheid spray die wordt aangebracht, kan er een lichtgrijze waas worden
waargenomen. In de meeste gevallen echter zal Horse and Pets kleurloos / onzichtbaar zijn bij daglicht. De spray verdwijnt na het wassen van het dier.

 Meer informatie via www.reflectivespray.nl

  Reflective spray