Magical comfort

 

Frans Muller heeft met de MAGIC range van Pedag een uitgebreid assortiment inlegzolen met memory foam. Lees hier meer over de verschillende MAGIC modellen. 

Trendinfo voorjaar 2015


Pedag  MAGIC STEP
De MAGIC STEP, was de eerste inlegzool in de MAGIC serie: een leren inlegzool met ultra zacht memory foam voor optimaal comfort. Aangenaam hygiënisch door het fijne ademende leer. Perfecte demping door het ultrazachte memory foam: het zooltje vormt zich namelijk helemaal naar de individuele voet. Ideaal voor vermoeide en pijnlijke voeten, kortom: pure ontspanning voor de voeten!

 

Pedag MAGIC STEP PLUS
MAGIC STEP PLUS is de nieuwste aanwinst in de MAGIC serie van Pedag. Deze trendy inlegzool van leer in combinatie met memory foam heeft een voetbed voor de drie gevoelige zones van de voet en zorgt hierdoor voor de juiste ondersteuning.

 

Pedag MAGIC STEP KIDSDoor het succes van de MAGIC STEP voor volwassenen is er nu ook een kids uitvoering bij ons verkrijgbaar. MAGIC STEP is een leren zool met ultra zacht memory foam voor magisch comfort.

 

PEDAG MERINO MAGIC STEP

Door het succes van de Pedag MAGIC STEP is er een winter editie ontwikkeld, namelijk de MERINO MAGIC STEP. Deze speciale winterzool heeft een bovenlaag van merino wol voor heerlijk warme voeten tijdens koude dagen. De MERINO MAGIC STEP verwent de voeten, is extra zacht en het memory foam zorgt voor een optimale demping. Door het zachte memory foam vormt de MERINO MAGIC STEP zich geheel naar de individuele vorm van de voet. Absorbeert schokken, verlicht de voeten, rug en gewrichten. Ideaal voor vermoeide en pijnlijke voeten.