Haflinger 2016

Haflinger – Step into a friendship

Frans Muller Benelux is exclusief distributeur van de Haflinger sandalen in de Benelux! In onze webshop, via onze vertegenwoordigers en de verkoopbinnendienst kunt u de zomercollectie bestellen.Onze Haflinger Zomercollectie bestaat uit een mooie collectie met o.a. slippers, sandalen, en pantoffels voor volwassenen én kinderen! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en inspirationals omtrent Haflinger, maar ook van onze andere producten.

How our friendship began

Al meer dan 110 jaar geleden, in 1898 begon Emil Otto, overgrootvader van de huidige directeur, met de productie van kabels en garen. In 1955 begon het verhaal van de hutpantoffel van Haflinger waarbij het gebruik van natuurlijke duurzame materialen en een zorgvuldige afwerking een vereiste zijn. De Haflinger collecties worden volledig geproduceerd in Europa. 60 jaar later staat Haflinger niet alleen bekend om de ‘boiled wool’ slippers en wolvilt klompen, maar nog belangrijker voor haar uitstekende kwaliteit en vakmanschap.

Materials

‘Boiled Wool'

Haflinger een gevestigde fabrikant van ‘Boiled Wool’. Alleen de beste wol wordt gesponnen en verwerkt. Als de wol eenmaal klaar is, wordt deze korte tijd in zeer heet water "gekookt" zodat de wol krimpt en het garen korter en dikker wordt. Hierdoor voelt de wollen Haflinger heerlijk dik aan. Een luxe kwaliteit die je niet vaak ziet. 

Geheim van het succes van Haflinger

Haflinger bevordert en stimuleert een actieve en gezonde levensstijl met schoeisel dat de natuurlijke, ademende materialen met essentiële voetsteun combineert. Deze wellness eigenschappen zijn het geheim achter het succes van Haflinger. Bovendien heeft wol een natuurlijke isolerende werking, waardoor je voeten in de zomer koel en in de winter warm blijven. Wandelen met Haflinger betekent elke dag wellness!

 

 

Zomercollectie 2016

Hoewel het recept voor een betrouwbare schoeisel en superieure wol niet is veranderd sinds de begindagen van Haflinger, is het productaanbod uitgegroeid tot een waaier van verschillende stijlen welke matchen met de trends. De productlijnen omvatten pantoffels en klompen voor kinderen, wolvilt klompen met kurken voetbed, slippers met harde en zachte zolen, maar ook sportieve modellen. Kenmerkend voor de zomercollectie is het klassieke uiterlijk, zonder ouderwets te zijn. De Haflinger zomercollectie is verkrijgbaar in mooie natuurlijke tinten, passend bij iedere man, vrouw of kind en zijn te dragen bij diverse gelegenheden.

Bestel de zomercollectie nu

De zomercollectie is vanaf maandag 10 augustus te zien en te bestellen. Kom langs in de showroom van Frans Muller Benelux, nr. 263, op de C.A.S.T. te Nieuwegein of Barcelona 116, op de Trade Mart te Brussel. Maar ook via onze webshop, onze vertegenwoordigers en de verkoopbinnendienst kunt u uw zomercollectie te bestellen.

Uw voordeel:

  • vrije indeling;
  • geen minimum afname;
  • levering in overleg.

Haflinger Spring - Summer 2016

De brochure met de volledige Haflinger Spring - Summer 2016 collectie kunt u HIER downloaden.