Comfortabel sporten

Sporten
Gemiddeld stappen we 160.000 km tijdens ons leven. Iedere pas draagt 2 tot 5 keer ons lichaamsgewicht. Sporten we, dan verhoogt deze draagkracht tot 7 keer ons lichaamsgewicht. Onze actieve levensstijl en het alsmaar meer sporten verhoogt de belasting op onze voeten, knieën en rug. De artikelen die op deze pagina genoemd worden bieden een goede ondersteuning tijdens het sporten. 


Viva Outdoor

Het viervoudige voetcomfort dat speciaal geschikt is voor vrije tijd en werk. Het actieve VIVA voetbed werkt met u mee. De absorberende en ademende natuurlijke vezels houden de voeten droog in alle omstandigheden. Het actieve koolstoffilter  voorkomt voetgeuren.

Sneaker Sox
Sneaker Sox is ontwikkeld vanuit de sportwetenschap en is gemaakt van huidvriendelijke en ademende materialen. De voeten blijven tijdens het sporten aangenaam koel door de perfecte vochtafvoer. Verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

   Sneaker Sox

Sof Sole  
Sof Sole is ontwikkeld voor een beter comfort, verhoogde steun en het verzachten van letsels. Naargelang de toepassing wordt er gebruik gemaakt van Implus of Gelastic. Er zijn verschillende uitvoeringen voor zowel mannen als vrouwen voor alle mogelijke sporten. Klik hier om direct naar de webcatalogus te gaan.

5620 Custom:
› Door verwarming past de zool zich aan de voet aan.
› Persoonlijk voetsupport.

5710 Airr:
› Airr luchtkussentjes voor ondersteuning in hiel en   voetzool.
› Coolmax-octrooi voor een optimaal vochtigheidsbeheersing.
› Polymeersgel aan de voorvoet voor optimale demping.

5310 Athlete:
› Gel hielkussen en voorvoet protectie.
› Foam schokdemping.
› Antibacterieel.

5622 Memory:
› De foam past zich aan de vorm van de voet aan.
› Lichtgewicht "all day" comfort.
› Geschikt voor diabetici.

› 5122 Arch:
› Zachte gel lengteboog ondersteuning.
› Geschikt voor High-Impact sport.
› Maximale schokdemping.