Collonil 1909

As chosen by Frans Muller Benelux

1909 Premium Quality is te toplijn van Collonil. Leerverzorging van Collonil staat voor meer dan een eeuw traditie, vakkennis en kwaliteit. Het jaar waarin de basis van Collonil werd gelegd is nu de naam van een leerverzorgingslijn op het hoogste niveau: 1909. 

"You like sublime shoes. You wear them with great joy, and you treat them with care"

Kwaliteit boven kwantiteit. 1909 Premium Quality is net als exclusieve producten met liefde, aandacht en volgens de hoogste standaards vervaardigd. Dat ziet en voelt u. 

1909 voedt en beschermt uw kostbare schoenen, tassen en andere accessoires zodat ze optimaal in conditie blijven en hun prachtige kleur en look behouden. De recepturen van 1909 zijn onvergelijkbaar. Zo bevat de 1909 Supreme Creme de Luxe een speciale emulsie die maar liefst zes keer meer kleur aanbrengt dan andere frabicaten. 

Bekijk hier alle 1909 producten.

 1909

De complete 1909 Premium Quality range bevat spray's, lotions, cremes en accessoires om het leer optimaal te voeden en te beschermen. 

1909

Collonil 1909 Experience

Heeft u een evenement en wilt u uw klanten de Collonil 1909 Experience meegeven?

Wij bieden u hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Neem gerust contact met ons op om hierover meer informatie te vragen.