pedag Sportsline

Brand New Arrivals

Lees hier alles over de aller nieuwste producten in ons assortiment. Alle producten zijn ook direct te bestellen in onze webshop. Wilt u meer informatie over de nieuwe producten ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

SmellWell
SmellWell makes your stuff SmellWell! Simple, cool and effective. Verwijdert nare geurtjes uit schoenen en sportuitrusting. Lees HIER het artikel dat She Magazine over SmellWell heeft geschreven. 

Trendinfo voorjaar 2015

 

Magical Comfort
Nieuw in ons assortiment zijn de Pedag MAGIC STEP KIDS en de PEDAG MAGIC STEP PLUS. Bekijk de pagina over onze memory foam zolen HIER

Trendinfo voorjaar 2015

MERYL SKINLIFE SNEAKER SOCKS

Deze antibacteriële sokken van Steps zijn ideaal voor in sneakers. Door de perfecte pasvorm glijden ze absoluut niet van de voet. Antibacterieel door 100% Meryl Skinlife, verkrijgbaar in zwart en wit.

Trendinfo voorjaar 2015

 

Crispy white sneakers
Monochroom witte sneakers blijven een key item deze zomer, met Collonil shoecare houdt uw klant haar coole sneakers ook mooi. Met Sneaker White van Collonil worden witte sneakers snel en gemakkelijk weer krakend wit. Sneaker White, is een speciale witte verzorging voor witte sneakers, frist wit leer en textiel op en is erg gemakkelijk in gebruik door de opbrengspons.

Trendinfo voorjaar 2015