Over Frans Muller

Uw partner in schoenverzorging
Frans Muller Benelux BV levert een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige schoenverzorgingsproducten aan de schoenenbranche in de Benelux; schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport, schoenspanners, veters en voetverzorgingsproducten. Eigenlijk alles behalve schoenen! Een familiebedrijf met een traditie van meer dan 160 jaar. Rutger Muller is inmiddels de zesde generatie die het familiebedrijf leidt. Het bedrijf is in 1853 opgericht in Groningen. Zoals in alle goede familiebedrijven is ook de betrokkenheid bij de klanten en de producten groot. De bedrijfsvoering is gericht op continuïteit.

Frans en Rutger

Historie
Een familiebedrijf met een traditie van meer dan 160 jaar. Rutger Muller is inmiddels de zesde generatie die het familiebedrijf leidt. Het bedrijf is in 1853 opgericht in Groningen. Zoals in alle goede familiebedrijven is ook de betrokkenheid bij de klanten en de producten groot. De bedrijfsvoering is gericht op continuïteit. Bij continuïteit hoort een prima klantenrelatie, optimale service en samenwerking. Als marktleider en pure specialist bieden wij die.  

Actief omzet verhogen
Wij gaan uit van een eenvoudig principe: als wij u actief helpen om uw omzet te verhogen, verhogen wij daarmee ook onze eigen omzet. Iedereen blij: uw klant met goede verzorgingsproducten, uw medewerkers met tevreden klanten en u met het hogere bedrijfsrendement. En inderdaad wij ook.

Detaillisten over Frans Muller
Dhr. Geenen van Geenen Schoenmode in Bergeijk:
"Sinds een jaar of twee doen wij zaken met Frans Muller. Het bedrijf is nauw betrokken bij de nieuwe collecties van de leveranciers in de C.A.S.T. Daardoor kan het kort op de markt opereren en heeft het elk seizoen onderhoudsproducten voor de juiste kleuren en materialen. Het is een relaxte firma, de medewerkers staan open voor suggesties. Er zijn vrijwel nooit klachten. Door middel van de Shoe Care Academy worden winkelmedewerkers gestimuleerd in de bijverkoop van onderhoudsproducten. Wij verkopen een compact assortiment van Frans Muller. Met duidelijke producten voor elke leersoort."

Jilles van Mourik van Van Mourik in Alblasserdam:
"Wij verkopen al sinds mensenheugenis de producten van Frans Muller. We hebben vroeger ook een ander merk verkocht, maar Collonil heeft een luxe uitstraling. Dat past bij onze winkel. Het is een perfect georganiseerd bedrijf met een uitgebreid assortiment. Er werken nauwkeurige mensen. Ze zijn heel klantvriendelijk en doen altijd net iets extra, zoals het organiseren van de workshops voor het winkelpersoneel. We hebben in al die jaren maar twee keer een klacht gehad over een onderhoudsmiddel. Maar die schoenen zijn toen keurig vergoed."