Shoe Care Academy

E-learning programma voor professionals

Frans Muller Benelux BV levert kwalitatief hoogwaardige schoen-en voetverzorgingsproducten aan schoenenwinkels. Dit is onze core business. Kwaliteitsproducten vragen echter ook om deskundig advies. Zodat uw medewerkers de juiste producten kunnen aanbevelen en adviezen kunnen geven bij de schoenen die zij verkopen. Met kennis van zaken. Daarom zijn wij gestart met een uniek initiatief voor de branche: de Shoe Care Academy (SCA).

Achtergrond SCA
De SCA is een e-learning programma voor professionals met passie voor schoenen. Wij hebben de academy opgezet om twee redenen. Wij willen graag dat de kennis die wij in huis hebben over ons vak delen met uw medewerkers.

En...wij willen u als klant actief helpen met het verhogen van uw service en daarmee uw omzet. Op een prettige en praktische wijze.

Meer weten...
Ga naar onze Shoe Care Academy op www.shoecareacademy.nl, en vraag hier de sleutel aan om in te loggen met uw winkel.

Volg de SCA nu ook op Twitter via @shoecareacademy voor tips, nieuws en acties.

 

 


SCA computer

 

De opzet
De SCA is een on-line leeromgeving, waarin uw medewerkers op aangename en bijna speelse wijze hun kennis over schoenen en schoenverzorging kunnen uitbreiden. De site is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers - medewerkers van winkels die Frans Muller producten voeren.
De registratie is eenvoudig en loopt via de filiaalhouder/manager van de winkel. Iemand die zich registreert kan bij het eerste bezoek zijn/haar eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen en terugkeren op elk gewenst moment.