Merken

Collonil

Het hart van het productenaanbod van Frans Muller is de collectie van Collonil, wereldwijd een premiummerk op het gebied van schoenverzorging en als zodanig ook erkend. Voor elk materiaal is er een juist verzorgingsproduct. Of u nu wilt beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren. Collonil helpt u graag.

1909 
1909 is de toplijn van Collonil. Leerverzorging van Collonil staat voor een eeuw traditie, vakkennis en kwaliteit. Het jaar waarin de basis van Collonil werd gelegd is nu de naam van een leerverzorgingslijn op het hoogste niveau: 1909.

Pedag
De mobiliteit van mensen valt of staat met gezonde voeten. Ongeveer 80% van de bevolking heeft last van voetproblemen. Bewezen is dat Pedag voetcomfort uitkomst biedt. Pedag inlays houden de voet in goede conditie, bieden ondersteuning aan lengte- en dwarsboog en ontlasten de hiel. 

› De pelotte steunt de voorvoet.

› De anatomische vorm met extra steun ontlast de lengteboog en geeft een goede houding.

› De verwerking van natuurlijke materialen geeft extra frisheid.

› Het speciale actief koolstoffilter en zilverionen stoppen onaangename voetengeur!

› Gel is extreem elastisch, behoudt de oorspronkelijke vorm en werkt schokdempend.

 

Ringpoint Bergal

Veters zijn een belangrijk onderdeel van de schoen. Tevens zijn ze ook aan mode onderhevig, betreffende kleur, structuur en lengte. Voor elke schoen en voor elk model hebben we de juiste veter. Frans Muller benelux levert onder meer veters van Ringpoint, Bergal en Mr.Lacy! 

Mr. Lacy

Mr. Lacy veters zijn vernieuwend, trendy en innovatief! De veters zijn te herkennen aan het logo op de nestel van de veter. Fluoriserend geel, neongreen en heloranje. Ze zijn te verkrijgen in vele kleuren en diverse uitvoeringen.

› Lees meer!

 

 

Haflinger
De Haflinger pantoffels zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol en wolvilt. Tevens wordt voor het voetbed kurk of latex gebruikt. Er zijn steeds wisselende collecties voor ieder seizoen!

  Nico
De Nico schoenspanners van cederhout worden vervaardigd uit natuurlijk, ecologisch verantwoord cederhout. De etherische oliën zorgen voor aangenaam natuurlijke lucht in de schoenen en het hout absorbeert vochtigheid optimaal. Het leer wordt weer droog en glad. De schoen wordt van binnenuit verzorgd. Ook heeft Nico een uitgebreide collectie schoenspanners van beukenhout, kunststof en schuim.

De schoenspanners van schuim hebben nu een nog betere werking door de gepatenteerde Silver Plus methode. Op een natuurlijke wijze worden geurveroorzakende bacteriën met 99,9 procent verminderd. De schoenspanners passen zich aan de vorm van de schoen aan, vullen optimaal, zijn antibacterieel en ÖKOTEX100 gecertificeerd. De spanners zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met handgreep of met veer. Bekijk alle modellen hier.

Yaktrax
Yaktrax zijn sneeuwkettingen voor onder de schoen. Met deze sneeuwketting onder uw schoen hoeft u niet meer krampachtig te lopen als u over besneeuwde of ijzige oppervlakten moet. De Yaktrax sneeuwketting is een elastisch rubber met een roestvrij stalen spiraal dat u gemakkelijk onder de schoen kunt plaatsen. De Yaktrax is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk:

› Yaktrax Walker (als beste getest door de ANWB)
› Yaktrax Pro
› Yaktrax XTR Extreme Outdoor

Sofsole 
Sof Sole is wereldwijd de meest verkochte inlegzool. Sof Sole is ontwikkeld voor een beter comfort, verhoogde steun en het verzachten van letsels. Naargelang de toepassing wordt er gebruik gemaakt van Implus of Gelastic. Er zijn verschillende uitvoeringen voor zowel mannen als vrouwen voor alle mogelijke sporten.

› Lees meer!

Saicara

Onze voeten leveren dagelijks een geweldige prestatie. Om ze mooi en gezond te houden, is een goede voetverzorging van groot belang! Saicara verwent, verfrist, verkwikt, kalmeert en ontspant uw voeten met behulp van hoogwaardige ingrediënten, waardevolle oliën en vitaminen. Het hele jaar door! Met Saicara wordt de verzorging van uw voeten een aangename belevenis.