Actueel assortiment

Actueel

We care for shoes; bescherming, verzorging, reiniging en kleuren van uw mooiste schoenen. Wij spelen in op het actuele assortiment van uw collecties, zodat u altijd de juiste verzorgingsproducten voor de juiste schoenen heeft. 

U kunt niet alleen schoenverzorging bij ons vinden maar ook het juiste voetcomfort, schoenspanners, presentatiemiddelen en nog veel meer.

Voor de nieuwste informatie kunt u ook altijd terecht bij uw verkoopadviseur.

Pedag SensitiveDe Pedag Sensitive zool is een zacht voetbed voor de zeer gevoelige voet. Het ontlast de gewrichten, is superzacht en zeer licht. De zool is geschikt voor diabeten en reumapatiënten. Huidvriendelijk, wasbaar en desinfecterend.

Sensitive

Nanopro spray met 33% meer inhoud: 400 ml!

De Nanopro spray is nu tijdelijk verkrijgbaar in een extra grote bus: 400 ml. Voor een perfecte bescherming tijdens het najaar- en winterseizoen!

Deze spray is een innovatieve High-Tech bescherming ontwikkeld vanuit de Nano-technologie. De Nano-technologie is gebaseerd op microscopische kleine deeltjes. Door het gebruik van deze technologie in verzorgingsproducten kunnen leervezels stuk voor stuk omhuld worden met als gevolg dat de Nanopro spray een echte water- en vuilblokker is!

De Nanopro spray impregneert 20% beter t.o.v. andere sprays. Tevens biedt deze spray een grotere vuilafstotende werking! Geschikt voor glad leer, nubuck, suède en textiel. 

 

 Nanopro 400 ml